Känslokaos

Jahapp, idag har jag gjort VUL/UL igen…börjar bli en vana detta. Bebisen levde och sprallade t o m litegrann, åh vad underbart det var att se! Älskar den lille plutten och känns som att jag går under varje gång jag tror att något har gått fel. 

Min snälla barnmorska tyckte synd om mig när jag satt och grät hos henne idag pga mina magsmärtor och blödningar/bruna flytningar (var där för att lämna urin- och blodprov) och sprang iväg och haffade gynekologen som var på väg hem.

Tänk vad tacksam man blir och hur mycket det hjälper med ett sådant bemötande istället för att bara bli avfärdad med att man ska sluta oroa sig, det är normalt osv.. 

I alla fall var äggstockarna fortfarande ganska förstorade och det kunde göra ondare när allting växer pga det. Anledningen till blödningen verkar nu vara att moderkakan ligger lågt, förhoppningsvis flyttar den sig uppåt med tiden. Den ”förlorade tvillingen” kunde hon inte se någonting av så det verkar ha absorberats/blödit ut. Livmoderhalsen var lång vilket känns skönt eftersom jag gjort två koniseringar tidigare. 

Nu ska vi göra KUB om lite mer än en vecka, sen har jag fått ultraljudsförbud fram till RUL, men jag fick vid oro jättegärna komma dit för att lyssna på hjärtljuden ❤️ Vecka 11+3 idag. 

Annonser

5 reaktioner på ”Känslokaos

 1. Vad skönt att allt ser fint ut! Måste vara otroligt skönt och fint 💗.
  Du skrev att du gjort två kondiseringar. Vad är det? Jag har själv problem med livmoderhalsen… Kram

  • Tack 😘 Konisering är när man tar bort en liten bit av livmodertappen pga cellförändringar, som annars hade kunnat utvecklas till cancer. Kan leda till att tappen blir kortare el svagare, sena missfall o för tidig förlossning om den inte klarar att hålla inne tyngden av bebisen. Men det är nog ovanligt. Du tar väl dina cellprov som man ska hoppas jag 😉 Kram

   • Ja, cellprover tar jag… Gjorde ett senast under utredningen för ett och ett halvt år sedan 😄.
    Tack för svar. Min livmoderhalsen är trång… Kan vara ett problem när man vill bli gravid… Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s