Trött och uppgiven

Ja, ganska uppgiven känner jag mig…som en hängig hösäck utan hopp. Efter alla dessa turer hit och dit är jag känslomässigt utmattad och orkar knappt inte känna efter vad jag känner egentligen. 

I ungefär fyra dagar efter förra VUL:et var jag glad. I helgen var vi på bröllop som jag fasat länge för eftersom jag inte visste hur jag skulle må eller vad som skulle ha hänt tills dess.

Men glada i hågen gick vi nu dit och hela dagen gick ganska bra, framåt kvällen började det bli lite jobbigt med alla onyktra människor och strumpbyxor som skar in i magen men det kändes ändå ok. Vid 12-tiden på natten (precis övergången mellan barnlösas dag och mors dag) gick jag och kissade, blod på pappret… 

Jag fick panik och tunnelseende och vi åkte hem direkt, med mig som stirrig chaufför på svarta små landsvägar. Hemma kom det lite mer blod, morgonen efter kom det ännu mer blod. 

Jag vet att läkaren sa att jag kunde blöda mera utan att det var något konstigt men det kändes som att någon ryckte undan mattan under mig och jag bara föll. Grät förtvivlat i några timmar då men nu är jag mer som förlamad. Orkar inte oroa mig mer, orkar inte att inte veta, orkar inte blöda.. 

Jag har inte ringt någon eller gjort någonting åt detta, blödningen upphörde sakta efter någon dag och jag har inte speciellt ont. Har inte mage att ljuga eller åka till gynakuten, jag antar att de inte skulle tycka att det är särskilt akut. 

Jag är bara så trött. Kommer förmodligen att boka in ett privat ultraljud om någon vecka trots nästan 1000 kr kostnad, jag måste veta innan KUB ifall plutten fortfarande lever, annars kan jag inte fungera. Om jag fortfarande är gravid är det 8+4 idag. 

Annonser

7 reaktioner på ”Trött och uppgiven

  1. Usch, jag förstår precis! Och jag tycker det låter som en bra plan att boka in ett privat ultraljud. Det absolut värsta är ju att gå omkring i limbo utan att veta varken ut eller in!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s