Blöder..

Tyvärr verkar min magkänsla från de senaste dagarna stämma. Fick huvudvärk/migrän igår igen, och tidigare idag på jobbet hade jag fått en ganska stor fläck i trosorna, typ rosa ljusröd.. Blev chockad fast jag på ett sätt bara väntat på det.

Ringde till min sambo direkt och vi bara släppte allt och körde hem…har turats om att gråta och trösta varandra. Det som nästan gör mest ont i hjärtat för mig är att se hur ledsen han är och tänka på alla krossade drömmar och det hopp vi ändå hade. 

Jag har nu hemma blött så att det blivit flera fläckar i bindan, ganska mycket blod när jag torkat mig och vid ett tillfälle rann det ner i toaletten. Det har slutat lite nu men jag känner hur det molar i nedre magtrakten och tror att det snart kommer igång igen. 

Jag visste att det var för bra för att vara sant 😦 

Annonser

9 reaktioner på ”Blöder..

  1. Jag känner så med dig! Blir helt ledsen inombords när jag läser det här. Det är så hemskt det där att ha på känn… Har du kontaktat kliniken/läkare? Så att du kan få svar eller i alla fall någon att prata med.. Du vet vad de säger, att det är ganska så vanligt att blöda i början. Men känner man sin kropp bra så gör man. Stor, stor kram på dig!

  2. Usch! Jag lider med er! Det är verkligen en hemsk situation där ingenting hjälper. Håll om varandra. Jag håller tummarna för att det ”bara” är en blödning.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s