Vecka 6+1 och migrän

Det känns som att jag har varit död i några dagar men nu har återupplivats… 

Jag var så glad över en ledig långhelg men fick redan i onsdags på jobbet en hemsk huvudvärk som utvecklades till migrän och har suttit i tills idag. Helt fruktansvärt har det varit, ville bara skära av mig huvudet när det var som värst. Men jag är ändå stolt över mig själv att jag inte ens funderade över att ta min medicin i de svagaste stunderna. Har pillat i mig en del panodil men det tänker jag (försöka) inte ha dåligt samvete över.

Jaja, nu verkar det vara över och jag hoppas att det var en engångshändelse och jag hoppas också att det inte var på grund av en sänkning av hormonnivåerna…jag brukar oftast få migrän innan mens så därför oroar jag mig lite extra över det. 

Nu är det ca 10 dagar kvar till VUL! Tiden går tydligen framåt ändå även om det inte känns som det. Mina små stillsamma symtom är fortfarande detsamma och märks inte så mycket.. Ibland känner jag mig lite extra salivig i munnen och som att jag får sitta och svälja, men kanske är det bara för att jag funderar så mycket över illamående, tänker man på något brukar man känna av det till sist 😊 

Om jag inte hade varit ”i omständigheter” skulle jag varit på möhippa denna helgen. Lite tråkigt att missa men jag kunde varken delta i aktiviteterna eller dricka såklart så kändes mest logiskt att tacka nej. 

Alla försakelser och dåligt mående är ju så värt det så länge vårt lilla frö vill stanna kvar och växa som det ska! ❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s