Skräcken

Jag vill verkligen inte vara otacksam, är självklart jätteglad för att vi plussat, men jag är så himla rädd! Vet inte hur jag ska överleva detta psykiskt.

Springer och tittar i trosorna hela hela tiden, så fort jag känner värk eller kramp i mage/rygg tänker jag att jaha, då var det över. Googlar konstant och läser alla olika sorters historier om missfall, det är svårt att greppa hur mycket sorg det finns i världen och i folks liv. 

Min sambo är så fin och verkligen ett stöd, han säger saker som att det bara är första försöket, det har redan gått långt över förväntan och det har han ju rätt i. 

Jobbar idag och det är skönt på ett sätt att ha något annat att tänka på (ibland, korta stunder) men även här känner jag efter hela tiden. Var så nervös i förmiddags att jag var tvungen att lägga i ett trosskydd för att inte riskera blod på kläderna direkt, om det skulle komma något. 

Måste försöka andas och lugna ner mig lite, jag kan ändå inte påverka någonting nu.. Vecka 5+0 idag.

Annonser

2 reaktioner på ”Skräcken

  1. Jag var precis likadan. Har tyvärr inget tröstande att säga. Det är jobbigt, och man är fruktansvärt orolig såklart! Hoppas tiden går fort för er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s