Ruvardag 3-4

Galenskaperna och oron är redan igång här, det blev ingen tid av lugn som jag trodde att det skulle vara i början av ruvarperioden. Jag har haft riktig mensvärk i stort sett hela tiden igår och idag, ruvardag 3 och 4.

Känner mig återställd från äggplocket nu och kan gå och röra mig obehindrat så det är inte alls den smärtan, utan riktig hederlig mensvärk som gör ont både i ryggen och liksom ner i underlivet.

Kan kroppen redan försöka stöta ut slemhinnan och hela baletten men att det stoppas av crinone? Om jag låtsas att detta är en normal cykel och att äggplock är ägglossning så ska jag få mens i helgen, och då skulle detta kunna vara pms. Ibland kan jag känna mensvärk ganska långt i förväg.

Har inte något speciellt stort hopp nu om att detta ska gå vägen. Testdagen vi fått från kliniken är så väl tilltagen att det då har gått tre veckor efter äggplocket, ca 17 dagar efter ET. 

Jag tror att en vettig dag att testa på med blastocyst borde vara t ex ruvardag 10, det är på lördag. Syns det då inte minsta antydan till plus borde det vara ett helt säkert minus. Det är också sista dagen som jag tar crinone.

Jag har varit iväg med några vänner idag och det var skönt att vara lite social och normal, men jag kan inte riktigt tänka på annat eftersom jag har lite ont hela tiden. 

Annonser

2 reaktioner på ”Ruvardag 3-4

  1. Känner igen mig! Hade också föreställt mig att det skulle vara lugnt första veckan, att jag skulle vara en supercool kissekatt som inte funderade alls och bara ”go with the flow”. Yeah right. 😉 Så de e nog väldigt vanligt att man känner så, verkar det som. 😊Håller mina tummar för er! 💖 Kram!

  2. Haha, enda gången under behandlingen som jag egentligen känt mig lugn och harmonisk var under äggplocket, med morfinet. Men man får tillåta sig själv att vara lite galen 😊 kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s