Ovitrelle 

Ovitrellen är tagen kl 21.00…totalt blev det 13 st sprutor, inte så farligt. 

Spruträdslan har verkligen minskat, från att innan ha varit skräckslagen av bara tanken till att nu tycka att det inte är några konstigheter att sitta i soffan och sticka sprutor i magen.

Imorgon ska jag jobba hemifrån, så skönt att kunna gå runt i pyjamasbyxor och vila när det behövs. Blir nog inte den mest effektiva arbetsdagen känner jag redan nu.

Fasar lite inför äggplocket, men samtidigt har jag också en känsla av att vilja bli av med äggen. Jag är ganska svullen och känner mig allmänt konstig, framförallt på kvällarna.

Annonser

2 reaktioner på ”Ovitrelle 

  1. Bra jobbat!! Visst är det lustigt att det nästan är lite roligt till slut att ta sprutor på sig själv?! Har väl med själva hoppet om bebis att göra.. Lugnande ovh morfin gör susen vid Ägguttaget. Jag tycker nästan att det är obehagligare vid insättningen när man måste vara så där kissnödig… 🙂 Lycka till!!

  2. Tackar! Ja lite stolt blir man ju allt för varje hinder som övervinns 🙂 Att få lugnande låter underbart, synd att man inte kan få det i låg dos under hela behandlingstiden 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s