Migränplågor

Är tacksam nu att vi inte startade med sprutor i måndags…jag började må dåligt på kvällen och migränen har haft mig i sitt grepp sedan dess. Jag brukar oftast få migrän innan eller precis i början av mensen, men ibland lurar den bakom hörnet i några dagar och kommer efteråt istället.

För det mesta brukar jag jobba ändå, men har varit hemma nu eftersom jag kände mig riktigt dålig. Missade möten, ännu mera jobb som läggs på hög och dåligt samvete.

Sitter nu och funderar hur det kommer bli framöver. Jag hade hoppats kunna ”spara” sjukdagar till riktigt dåliga tider, typ ivf, dåligt/bra resultat och allt som kan hända. Vill inte ha för mycket korttidsfrånvaro från jobbet, tror det är max fem ggr per år innan man måste ha samtal med Previa. 

Jag har en ny chef som jag inte känner så bra men som verkar mycket sympatisk, tror att jag ska berätta allting för henne på medarbetarsamtal som ska vara snart. Orkar inte dölja allt och låtsas som att det är jättebra, men samtidigt vill jag inte att övriga på jobbet ska veta någonting.

Tänker också på detta med migränen och dåligt mående, är så rädd för att få det under behandlingen och inte kunna ta medicin?! Att ta alvedon eller liknande känns bara skrattretande.. Sitter nu och har tagit sumatriptan, 2 st under förra dygnet och en imorse. Druckit en Coca-Cola och lindat en sjal extremt hårt kring huvudet, husknep som funkar bra ihop med medicinen, men jag klarar mig inte utan den. 

Måste försöka oroa mig mindre och ha dåligt samvete vad jag än gör, det hjälper inte heller måendet att bli bättre. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s