Är jag dum eller?

Det frågar jag mig nu… Vi var på RMC idag. Allt var ok och vi ska göra korta protokollet vilket jag är lättad över. Det gick även bra att provsticka mig själv i magen. Men…helt plötsligt visar det sig att eftersom jag är på cykeldag 3 så kan vi starta behandlingen…idag!? 

Då blev det kortslutning i min hjärna och jag började känna mig gråtfärdig. Hur mycket jag än försöker kan jag inte hjälpa att jag känner ett motstånd mot behandlingen, jag är rädd, tycker att det är obehagligt, och framförallt att det är så himla orättvist att det måste vara såhär. 

I några minuter satt vi och stirrade på varandra lite panikslaget och sa ”bestäm du”, ”nej men bestäm du”…det slutade med att vi inte startar idag utan väntar till nästa mens. Förhoppningsvis finns det plats då med..

Så nu har vi en plan att se denna månad som en sista chans till eget försök och ligga i som bara den…lite löjligt och helt onödigt, men jag kände att det gick för snabbt. När vi gick ut därifrån och solen sken kände jag mig lite som en fånge som blivit fri. 

Det var förmodligen rätt beslut men jag frågar ändå mig själv, är jag möjligtvis en liten aning dum i huvudet..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s