Myrsteg?

Telefontid med läkaren som gjort vår utredning igår. Som av en ironisk slump var det igår också exakt ett år sedan vi var där på första besöket, och min man lämnade sitt blodprov.

Alltså är hans provsvar för blodsmitta osv nu för gamla, och mina blir det snart. Såååå vi får göra om det igen, och remissen för ivf kan inte skickas förrän alla svaren finns hos läkaren. Frågade om inte remissen kan skickas nu ändå, men då kommer den tillbaka sa hon.

Fick de nya remisserna för blodproverna hem idag så det var ju snabbt, men tydligen ska jag lämna även för TSH och FSH igen.. FSH måste lämnas på cykeldag 3 om jag inte minns fel? Och vilken dag är jag på idag, såklart dag 8.

Så nästan en månad tills ens proverna kan lämnas (igen) och remissfanskapet kan skickas. Blir lite lätt upprörd när jag tänker på hur mycket mer effektivt allt hade kunnat göras och undvika all extra väntetid, när ens tålamod redan är på bristningsgränsen, men jag vet ju att jag inte kan påverka det..

Bara att andas djupa andetag, inrätta sig i kön och stå ut! Och helst försöka att vara trevlig under tiden också. Det är ju ingens fel utan det BARA ÄR SÅHÄR DET FUNGERAR.

Jaha…jag är lite rädd för att ta FSH igen nu ett år senare, hade ett bra värde förra gången men tänk om det drastiskt skulle ha ökat 😦

Ska proppa i mig Q10 och lite annat nu innan och måste röra på mig mer…bara för att jag är smal och alltid varit tror jag att det räcker med motionen jag får när jag går till och från bilen. Sen att jag är otroligt trött och orkeslös som en pensionär hjälper inte heller. Dags att rycka upp sig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s