Sakta…

Iiiiih vad sakta det går med allting.. Nu har vi väntat de extra månader som behövdes för att uppfylla kriterierna för att ha rätt till våra ivf-försök. Kastade mig på telefonen till gyn igår och jisses vilka köer det är, kom inte fram på hela dagen. Idag kom jag fram efter nästan 1 timmes väntetid, och resultatet av detta blev en telefontid till läkaren…om två veckor.

Varför det kan man ju då undra, allting är redan färdigt och utrett och det är bara remissen som ska skickas iväg. Men nej, jag måste prata med just den läkaren innan och hen är visst väldigt upptagen.

Jag inser att detta inte kommer att gå snabbt, ibland tvivlar jag på om det är rätt beslut att inte välja privat klinik direkt och bara låta månaderna försvinna iväg. Men det är ju även en ekonomisk aspekt och eftersom vi redan väntat så länge kan vi väl vänta lite till..

Annonser

4 reaktioner på ”Sakta…

  1. Vänta, vänta och vänta lite till. Undrar om man kanske få en medalj efter detta av staten typ, för trofast och evinnerligt tålamodig tjänst? 😉 Skämt åsido. Man blir rätt galen på allt detta väntande. Vissa dagar är okej, andra, eller de allra flesta just nu, så bubblar det inom mig, JAG VILL INTE VÄNTA MER. Men samtidigt har man ju inget val. Så moment 22. Jag brukar försöka föreställa mig hur det kommer att vara den dag man väntat färdigt. 🙂 Vilket är världens mest underbart svindlande tanke och känns såååå avlägset just nu. Men vid det laget kanske man är så van med väntan att man inte riktigt vet hur man gör när man slipper vänta? 😉 🙂 Samtidigt så skrämmer mig det lite att, shit nästa steg är faktiskt IVF. Så det är skräckblandad förtjusning mitt i detta att bara längta efter att bli kallad och att få komma igång och samtidigt bli nervös över allt som komma skall. Det borde ingå en statligt finansierad söderhavsresa till alla oss som väntar och väntar där man fick trycka på pausknappen på alla tankar och bara vara och när kommer hem är det dags för första besöket på IVF kliniken! 🙂 Visst? 🙂

    • Haha, ja verkligen! 🙂 Jag känner som du, rädd men vill ändå komma igång…helst igår. Bara att andas och stå ut lite till så är det förhoppningsvis vår tur snart 🙂

  2. Denna väntan är den värsta… Men jag håller med dig: det är stor skillnad ekonomiskt och nu har ni ju redan väntat. Håller tummarna att när du väl har pratat med läkaren så går det undan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s