Tråkuppdatering

Oj vad dålig jag är på att skriva! Tror att det dels beror på att jag inte har något att skriva om, det händer i n g e n t i n g alls på skaffa barn fronten. Segare än sirap.. Och dels är det nog för att jag trycker undan en stor del av de jobbiga känslorna, så jag orkar inte fördjupa mig för mycket i dem och skriva om det. Då blir det bara så ledsamt. Alltså blir det mest fakta och det har jag inte så många.

Jag har blivit något av en expert på att vänta och känner mig nu som en 90-årig tant som lite förnöjsamt, men också en smula bittert, sitter och rullar tummarna och tittar ut genom fönstret. Jaha, där springer livet förbi där ute ja..

Väntar nu på 1 nov när vår remiss för ivf äntligen kan skickas iväg. Vi har beslutat att inte göra någon behandling på privat klinik nu eftersom det ändå är relativt kort tid kvar, utan istället så…väntar vi såklart, vad annars 🙂

Har försökt luska lite i hur lång tid det kan tänkas ta efter remissen är skickad tills det kan börja hända något men inte hittat någon bra info. Jag antar att det i alla fall tar någon/några månader. Vilket nog är bra för jag har svårt att vänja mig vid tanken på att sticka nålar i kroppen, ha ont och allt som har med sjukhusmiljön att göra.. Snyft, vad hände liksom. Vi ville ju bara älska varandra och vara glada, och få en liten bebis…inte detta. Så orättvist.

Annonser

4 reaktioner på ”Tråkuppdatering

  1. Känner igen mig så i det du skriver. Jag väntar, väntar och åter väntar. Och det står stiiiilla längs vägen. Bra beskrivet det med att vata expert på att vänta, men att också känna en smula bitterhet. Been there doon that! Och befinner mig där just nu. Men snart är det jäklar anamma vår tur, för det har jag bestämt! 🙂 ♥

  2. Säger bara en sak: Vårdgaranti! Om ni har möjlighet att åka någon annanstans. Man har rätt till IVF-hjälp inom 3 månader efter skickad remiss, vi utnyttjade det och det gick jättefort. Så är det i Sthlm iaf, vet inte var du bor? Men förhoppningsvis är det så i hela landet! Vår remiss skickades i maj, vi fick börja med IVF i sept (och då har de ju sommarstängt juni-aug, så det räknas inte). Hoppas att ni snart får hjälp och ett lyckat resultat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s