Ledighet

5 underbart lediga dagar framför mig och det känns så skönt. Nästa vecka ska vi på infomöte eller konsultation eller vad det kallas på en privat IVF klinik. Ja, jag lyckades övertala min sambo 🙂

Dock har jag underdrivit det hela lite och sagt att det är ju alltid bra med lite information…min tanke är att när vi väl varit där är steget inte så långt till att göra en behandling. Listig som en orm tycker jag själv, men jag är förmodligen genomskådad av min älskling.

Om vi gör ett privat IVF försök blir det inte förrän efter semestrar och sommarstängt osv så det är ingen stress. Jag tänker nu att det är överdrivet att köpa ett trepack när vi inte ens använt försöken via landstinget ännu, så det blir nog bara ett försök i så fall.

Jag har fått reda på att min lillasysters väntade bebis och andra barn är en flicka. Buhu en liten flicka…vet inte varför just det gör att jag blir helt gråtfärdig. Både rörd och glad och en liten gnutta avundsjuk, jag skulle så himla gärna få en dotter själv en dag.

Annonser

En reaktion på ”Ledighet

  1. Jag känner så också för en liten tjej. Det är något speciellt. Det kanske handlar om att identifiera sig med egna könet, jag vet inte. Till viss del tror jag också att det beror på att syrran har pojkar, så om jag skulle få en liten tjej så skulle hon i varje fall bli första tjejen bland barnbarnen… Och alla mina kusiners barn är pojkar – så hon skulle bli först för min mormor (alltså hennes gammelmormor). Självklart skulle jag bli glad oavsett vad jag får – bara det blir något – men jag förstår dina känslor kring en flicka, det gör jag verkligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s