En dyster vecka

Week from hell går mot sitt slut, den har kantats av lite mens, lite jobbhat, lite självhat och massor med migrän. Var tvungen att stanna hemma från jobb idag då jag hade så fruktansvärt ont i huvudet och medicinen inte hjälpte, vilket ledde till att viktiga möten fick avbokas och att jag missade första after work tillfället med jobbet, ingen bra magkänsla på det…

Den övergripande känslan för mitt liv just nu kan nog sammanfattas i: inte bra. Jag funderar på om akupunktur kunde vara något, förebyggande mot migränen och kanske kanske även något bra mot barnlösheten? Känner mig skeptisk men i sådana här desperata stunder i livet griper man efter halmstrån och blir förmodligen ett lättlurat offer, kommer väl snart att börja shoppa mirakelprodukter på tv-shop också.

Om jag ska vara lite mer positiv så har jag fått iväg en jobbansökan, det tog ”bara” 4 timmar…har inte riktigt rutinen inne för det där. Känns lite sårbart också, som att fläka ut sig på en dejtingsida för bedömning men det är väl jag som är överkänslig. På tal om dejting så vill jag tipsa om Kärlekskoden, första avsnittet finns på SVT play. Har alltid varit fascinerad av olika dejting- och relationsprogram och detta var väldigt mysigt med lite vetenskapliga inslag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s